Om os

Uafhængig
Odin Credit er en dansk uafhængig udlånsvirksomhed i Danmark med danske ejere, hvilket betyder der kun er os og denne webside ‘www.odincredit.com’.

Vi yder kun finansiering af lån til private kunder.

Vi vurdere personligt selv
Alle låneansøgninger vi modtager, bliver personligt gennemgået, for at sikre både kunden og vores egen økonomi. Det tager typisk mellem 15 min til 1 time at vurdere en kundes kreditværdighed.

Vi lægger meget vægt og fokus på kundens økonomi som skal kunne bære alle lånets månedlige ydelser indtil det er fuldt indfriet.

Lånetyper
Vi yder kun lån med afdrag, så kunden præcist kan se hvad der skal betales tilbage. For hver ydelse bliver der således afdraget på lånet.

I lånekontrakten er der en oversigt som klart viser forløbet af et lån til det er afviklet.

ÅOP
Udtrykket ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent på et lån, og indikere hvad den totale omkostning er for kunden, hvis, lånet havde en løbetid på et helt år. Total omkostning er f.eks. oprettelsesgebyr og renter.

Vores lån kan maksimalt have en løbetid på 5 måneder, altså under et halvt år.

Vi skal dog oplyse hvad ÅOP er, hvis, løbetiden var over et helt år. Derfor bliver vores ÅOP høj.

Vores lån er med renter som kunden kan trække fra i SKAT, og der en ingen oprettelsesgebyr som der f.eks. er i en normal bank.

På vores lånevælger kan du let se hvad et lån kommer til at koste i alt, i den løbetid du selv vælger.

Gebyrer
Når der oprettes et lån, betaler vi omkostningerne som f.eks bankgebyr, forsendelse af dokumenter til underskrift gennem NemId m.fl.

Der er kun renter på lånet, ingen gebyrer.

Rådighedsbeløb og kreditværdighed
Når en låneansøgning er modtaget hos os, identificerer vi låneansøger, og laver en søgning i Experian (RKI) og Debitor Registret og andre kreditoplysningsbureauer samt at oplyst telefonnummer stemmer overens med ansøgers navn og adresse. Vi laver en vurdering budgetmæssigt om rådighedsbeløb baseret på låneansøgers indkomst, efter den ønskede låneydelse, er god nok, ellers foreslår vi f.eks. et mindre lånebeløb eller anden løbetid, eller afviser låneansøgningen.

Når alt er ok, sendes én PDF-format lånekontrakt, igennem vores NemId-samarbejdspartner, til låneansøgers oplyste e-mail, til underskrift med NemId. Når kontrakten er underskrevet overfører vi pengene til den oplyste bankkonto så de modtages stort set øjeblikkeligt.

Konkurrencer og lodtrækninger
Vi elsker opmærksomhed, så vi laver løbende konkurrencer og lodtrækninger. Vinderen eller vinderne kontaktes direkte.

Konkurrencer, lodtrækninger og andre tilbud kan findes direkte i topmenuen.

Sociale medier
Vi har selvfølgelig en side på Facebook hvor vi publicere vores gode tilbud, konkurrencer og lodtrækninger.

Klik på Facebook´s logo i bunden af siden her, for at komme til vores side på Facebook.

Under tilsyn af Finanstilsynet
Vi skal overholde love og regler for udlånsvirksomheder, f.eks. hvad angår hvidvaskning af penge. Vi har tilladelse til at drive udlånsvirksomhed fra Finanstilsynet som vi selvfølgelig er under opsyn af.

Hvordan kan man kontakte os
I øjeblikket har vi en kontaktformular som sender en besked til en af vores medarbejdere, og der besvares hurtigst muligt.

Klik her for at kontakte os